miercuri, 28 iulie 2010

Despre Silversea

„Am placerea sa va invit sa faceti cunostinta cu lumea Silversea. La bordul navelor noastre, veti descoperi un stil de viata caracterizat printr-o ospitalitate autentica si rafinata. Mostenirea noastra italiana si stilul nostru european este reflectat in pasiunea noastra pentru ceea ce este mai bun in viata, in timp ce aprecierea noastra pentru ceea ce ne inconjoara este impartasita de turistii nostri din toata lumea. Pentru noi, calatoriile sunt o pasiune, iar fiecare din ele este o noua descoperire. Benvenuti a Bordo.”

Manfredi Lefebvre d’Ovidio, Presedinte, Silversea Cruises

DESPRE SILVERSEA

Arta inspira. Va trezeste emotiile si va stimuleaza imaginatia.

In diminetile calme, terasa dumneavoastra proprie devine un loc de adevarata inspiratie. Inconjurat de minunea unei noi zile, cu imaginea cerului care se continua in mare, natura si frumusetea acestei lumi va vor uimi. Linia de tarm a urmatorului port se apropie din ce in ce mai mult, iar odata cu ea o anticipare a ceea ce va urma si a promisiunii de posibilitati nelimitate.

Silversea creeaza calatorii exceptionale pe ocean cu posibilitati unice de explorare a porturilor indepartate, dintr-un paradis intimat de lux incomparabil, fiecare calatorie fiind o opera de arta unica. Descoperiti experienta autentica europeana reflectata in fiecare detaliu, de la cazarea linistita si serviciile fara compromisuri la bucataria distincta si o filozofie all-inclusive fara griji.

Oaspetii nostri vin de peste tot din lume si impartasesc aprecierea pentru un spectru larg de optiuni oferite in gama de destinatii exotice ale Silversea si programe de explorare exclusive pe tarm. Amestecand aceste elemente impreuna cu experientele bogate, fiecare nou port devine mai mult decat o destinatie, devine o stare de spirit, ce transcende conceptul traditional al navigarii. Este diferenta care a conferit Silversea reputatia de World’s Best (Cea mai buna din lume).

Silversea … arta de a calatori. Arta de a trai bine.

VALOAREA ALL-INCLUSIVE

CAZARE IN CABINA CU VEDERE LA OCEAN – MAJORITATEA CABINELOR CU TERASA PRIVATA
Cele mai mari cabine din clasa lor pe mare, fiecare cu o vedere panoramica asupra oceanului, coastei si portului, si o ambianta eleganta de un lux neegalat.

BAUTURI GRATUITE SERVITE PE INTREAGA NAVA

O gama larga de vinuri fine, sampanie, bauturi spirtoase, apa imbuteliata si bauturi racoritoare va asteapta sa le savurati – toate din partea Silversea.

BAUTURI IN CABINA DIN PARTEA NOASTRA
Pe langa sticla rece de sampanie care va asteapta, fiecare cabina dispune de un bar de bauturi plin cu bauturile dumneavoastra preferate din partea noastra.

GRATUITATI INCLUSE
Toate gratuitatile de la bord sunt incluse – si toate sunt neasteptate.

VA ALEGETI LOCUL LA MASA
Mesele nu sunt alocate si nici orele de masa. Cand, unde si cu cine luati masa depinde doar de dumneavoastra.

MASA IN CABINA, DIN PARTEA NOASTRA SI ROOM SERVICE 24 DE ORE
O cina formala servita fel cu fel, un snack tarziu in noapte sau un mic dejun complet furnizat la cerere – fara un cost suplimentar si fara bacsis.

EXPERIENTA SILVERSEA ®
Un eveniment pe tarm, exclusiv pentru oaspetii Silversea, la anumite voiaje. Ultimele excursii au inclus cina in desert in Namibia si un concert la ruinele din Efes.

UN SPECTRU LARG DE DISTRACTII
Spectacole, concerte clasice si interpretari folclorice. Sala de spectacole. Lecturi realizate de experti comerciali internationali, autori renumiti si specialisti pentru fiecare destinatie.

TRANSPORT GRATUIT IN ORAS
Transportul dus-intors de pe chei pana in inima orasului in majoritatea porturilor.

MOSTENIREA ITALIANA SILVERSEA

Cu pasiune italiana adevarata pentru ceea ce este mai bun in viata, familia Lefebvre din Rome a conceput o companie pionier care sa ofere o experienta de calatorie neegalata in lume. Ca cele mai de succes povesti, ideea a fost simpla. Nave special proiectate cu un stil european renumit, care sa fie la fel de elegante si de spatioase ca unele din cele mai bune hoteluri, cu o atmosfera la fel de calda si placuta ca o casa. Componentele trebuiau personalizate si gratuite, oferind fiecarui calator solutia conform gustului individual. Numele „Silversea” a fost ales pentru ca denota calitate si lux capturand si romantismul si senzatiile speciale ale marii.

Ceea ce a inceput ca o viziune cu adevarat originala si inovatoare, s-a transformat intr-un amestec sublim de stil de viata sofisticat, destinatii atragatoare in intreaga lume si atractie internationala – elementele speciale care au inspirat prima calatorie Silversea si au definit fiecare calatorie de atunci incoace.

Cu o pasiune similara, familia Lefebvre a infiintat The Maruzza Lefebvre D’Ovidio Foundation, o organizatie caritabila sustinuta de Silversea si dedicata oferirii de servicii complexe de ingrijire paliativa care se ocupa de pacientii cu boli incurabile si familiile acestora.

SERVICII PERSONALIZATE

Serviciile Silversea incep in momentul in care pasiti la bord, cu un calduros bun venit si continua pe parcursul intregii calatorii, cu o anticipare nerostita a fiecarei dorinte a dumneavoastra. Este o filozofie, o atitudine – antrenata pur si simplu de dorinta noastra de a va face placere, de a celebra gusturile dumneavoastra personale si de a imbratisa preferintele dumneavoastra unice spre deplina dumneavoastra satisfactie.

Oaspetii apartamentelor Grand si Royal se bucura de un majordom dedicat pentru un nivel ridicat de rasfat personalizat. De la despachetare si impachetare, rezervarea unei masini in portul urmator, pregatirea unei bai cu spuma sau orchestrarea unui cocktail elegant in apartament, majordomii impecabili ai Silversea sunt experti in furnizarea de servicii atente, fara a fi deloc suparatoare.

Cu un procent echipaj – calatori de aproape unu la unu, si un personal instruit de The Leading Hotel Schools of the World, este asigurat un nivel incomparabil de atentie individualizata.

INFORMATII CORPORATE

Silversea este o companie de croaziere ce reflecta generatii de experienta maritima si de calatorii. La inceputul anilor 1990, familia Lefebvre din Roma, fosti proprietari ai Sitmar Cruises, au conceput si au organizat o unica companie de croaziere ce se angaja sa construiasca si sa opereze nave de cea mai buna calitate in segmentul ultra-luxos. Numele „Silversea” a fost ales pentru ca denota calitate si lux capturand si romantismul si senzatiile speciale ale marii.

Silversea si-a lansat prima nava, Silver Cloud in 1994, urmata de Silver Wind in 1995, Silver Shadow in 2000 si cea mai noua Silver Whisper in 2001. Flota a fost construita pentru piata de ultra-lux, stabilind o noua clasa de nave mai mici si mai intime care se pot strecura in porturi mai exotice, pe langa drumul batut de restul navelor. Aceste nave de elita au fost proiectate special pentru mai putini oaspeti, cu mai mult spatiu si cel mai ridicat nivel de servicii personalizate, furnizate in principal de ofiteri italieni si in general europeni care supravegheaza un personal international.

Azi, Silversea este recunoscut ca o experienta definitorie de elita si este in mod regulat laudat de consumatori si publicatii comerciale. In SUA, Silversea a fost votata „Cea mai buna din lume” de cititorii Condé Nast Traveler (de noua ori) si Travel & Leisure (de sapte ori), si a fost clasificata ca Linia de Croaziera Numarul Unu de consumatorii cei mai bogati in cadrul sondajului din 2008, Luxury Brand Status Index realizat de Institutul independent de Lux cu sediul in New York, in fata altor 19 bine cunoscute companii de croaziera, inclusiv linii de croaziera traditionale, de expeditii si pentru rauri.

In plus, linia a primit numeroase premii internationale, inclusiv „Cea mai buna Inovatie in Produse si Servicii” de la Italian Innovazione Marketing Oggi Awards (2009); „Cea mai buna linie de croaziera de lux din lume” de la World Travel Awards (2007); „Premiul de diamant cinci stele” de la American Academy of Hospitality Sciences (2009); „Numarul Unu” linia de vase mici in sondajul Readers' Choice realizat de revista britanica Condé Nast Traveller (2007); „Cea mai buna linie de croaziere de lux” de la revista spaniola Cruceros & Destinos (2008); „Cea mai buna linie de croaziere de lux” de la revista australiana Luxury Travel & Style Magazine (2009) si „Cel mai bun operator de croaziera de lux” conform Travel Weekly Asia (2008).

Prima nava de expeditie a companiei, Prince Albert II, a debutat in iunie 2008, vestind inceputul unui nou mod in croazierele de explorare – unde ambianta ultra-luxoasa este la fel de importanta ca si un itinerar exotic si bogat.

Spre finalul anului 2009, Silversea incepe livrarea lui Silver Spirit, un nou vas 36,000-GRT, pentru 540 de persoane, ultra-luxos.

Silversea ofera servicii calatorilor cosmopoliti din toata lumea si are filiale in Statele Unite, Regatul Unit, Australia si Singapore. Sediul central al companiei se afla in Monaco.

UN TRIBUT ADUS GUSTULUI DUMNEAVOASTRA DESAVARSIT

Zi dupa zi, noapte dupa noapte, felurile de mancare fine, vederea superba asupra oceanului si libertatea de a sta unde doriti vin impreuna intr-un amestec sublim si extraordinar.

Savurati gastronomia inspirata de Grand Chefs of Relais & Chateaux, cunoscuti la nivel international – prestigioasa asociatie de minunate restaurante si hoteluri boutique. Trei minunate locatii intime pentru luat masa va invita sa faceti cunostinta cu noi prieteni, sa planuiti o seara linistita in doi sau va strangeti pentru celebrarea unei ocazii speciale. Fiecare ofera linistea relaxata si flexibilitatea de a ajunge cand doriti si de a lua masa cu prietenii.

RESTAURANTUL
Restaurant isi primeste oaspetii cu o eleganta sofisticata si servicii impecabile. In fiecare seara, este creat un meniu contemporan, international de catre bucatarii nostri talentati, accentuat de „La Collection du Monde”, o serie de feluri de mancare speciale create exclusiv pentru Silversea de Relais & Chateaux.

LA TERRAZZA
Sau puteti opta pentru o selectie divina a bucatariei italienesti servita à la carte in La Terrazza. Retete autentice si cele mai proaspete ingrediente vin cu fler si pasiune – o expresie delicioasa a mostenirii distincte a Silversea.

RESTAURANT DE VINURI BY RELAIS & CHATEAUX
Singurul Wine Restaurant by Relais & Chateaux pe mare poate fi gasit la bordul vaselor Silversea. Savurati o seara in care vinurile bune sunt insotite de un meniu delicios cu feluri de mancare de inspiratie locala. O experienta extraordinara cu sase feluri de mancare, care celebreaza cele mai distinse regiuni viticole. Restaurantele inrudite Saletta (Silver Cloud si Silver Wind) si Le Champagne (Silver Shadow si Silver Whisper) adopta o ambianta comoda perfect potrivita pentru petreceri private.

GRATAR LA PISCINA
Savurati o masa proaspata, lipsita de formalitati pe punte, in aer liber, la soare sau la umbra.

MASA LUATA IN CABINA
Un snack savuros in mijlocul zilei, o un capriciu seara tarziu, fel dupa fel de mancare, in intimitatea cabinei dumneavoastra. Masa in cabina si room service 24 de ore sunt intotdeauna o optiune si intotdeauna gratuit.

CEA MAI BUNA CRAMA WINE CELLAR AT SEA
O selectie bogata de vinuri rosii si albe gratuite este oferita la dejun si cina. Vinurile premium sunt oferite la sticla la un cost suplimentar.